csg Bogerman Balk

Zoek jij een school waar jij je 100% thuis voelt? Voel je welkom op csg Bogerman Balk! Op deze locatie is het erg gezellig, gemoedelijk en hangt er een vertrouwde, goede en fijne sfeer. Iedereen op csg Bogerman Balk kent elkaar en dat zorgt ervoor dat jij je helemaal thuis voelt op onze school. Nabijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een school waar jij je thuis voelt, is een plek waar groei mogelijk is. In deze vertrouwde omgeving is er ruimte om jezelf te zijn. Om echt te zijn. Er is ruimte om jezelf uit te dagen op weg naar eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Voel je thuis op csg Bogerman Balk en kom verder!

Kennismaken

Wil je weten of csg Bogerman Balk bij jou past? En ben je nieuwsgierig geworden naar ons onderwijsaanbod? Kom dan kennismaken met onze school tijdens PROEFwerk of het Open huis.

Aanbod

Met een vmbo-advies kun je in Balk een diploma halen in de theoretische leerweg of in de beroepsgerichte leerweg. Csg Bogerman Balk biedt jou de profielen Zorg & Welzijn en Dienstverlening & Producten.

Heb je een havo- of vwo-advies? Dan kun je bij csg Bogerman Balk terecht tot en met klas drie. Daarna vervolg je je opleiding bij csg Bogerman Sneek. Natuurlijk zorgt de school ervoor dat de aansluiting optimaal is en jouw overstap goed verloopt.

Wat nog meer?
Binnen de vertrouwde omgeving van csg Bogerman Balk ontdek je de wereld. Je gaat op excursie, er zijn uitwisselingsprojecten of je bezoekt bedrijven. Voor ieder leerjaar staat verder een culturele dag op het programma.

Contact

Dhr. D. van Tuinen is afdelingsleider van locatie Balk. Neem gerust contact op met csg Bogerman Balk als je vragen hebt of meer wilt weten. Je kunt bellen naar 0514 602 216.

“Dichtbij huis naar school? Voel je thuis!”

Neem contact met ons op