csg Bogerman Balk

Zoek jij een school waar jij je 100% thuis voelt? Voel je welkom op csg Bogerman Balk! Op deze locatie is het erg gezellig, gemoedelijk en hangt er een vertrouwde, goede en fijne sfeer. Iedereen op csg Bogerman Balk kent elkaar en dat zorgt ervoor dat jij je helemaal thuis voelt op onze school. Nabijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een school waar jij je thuis voelt, is een plek waar groei mogelijk is. In deze vertrouwde omgeving is er ruimte om jezelf te zijn. Om echt te zijn. Er is ruimte om jezelf uit te dagen op weg naar eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Voel je thuis op csg Bogerman Balk en kom verder!

Kennismaken

Wil je weten of csg Bogerman Balk bij jou past? En ben je nieuwsgierig geworden naar ons onderwijsaanbod? Kom dan kennismaken met onze school tijdens de het Online Open Huis: Bogerman Festival!

Aanbod

Met een vmbo-advies kun je in Balk een diploma halen in de theoretische leerweg of in de beroepsgerichte leerweg. Csg Bogerman Balk biedt jou de profielen Zorg & Welzijn en Dienstverlening & Producten.

Heb je een havo of vwo-advies? Dan kun je op csg Bogerman Balk terecht tot en met klas drie. Daarna kun jij jouw opleiding vervolgen op csg Bogerman Sneek. Wij zorgen ervoor dat de aansluiting optimaal is en dat jouw overstap goed verloopt.

Wat nog meer?
In klas 1 en 2 werken we met verschillende niveaus binnen een klas. Dit geeft jou twee jaar lang de kans om uit te vinden welke leerweg het beste bij jou past. Hiernaast vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Wij bieden jou een gevarieerd keuzeprogramma op het gebied van sport, cultuur en het ontdekken van je talenten!

Contact

Dhr. D. van Tuinen is afdelingsleider van locatie Balk. Neem gerust contact op met csg Bogerman Balk als je vragen hebt of meer wilt weten. Je kunt bellen naar 0514 602 216 (je krijgt eerst de centrale administratie in Sneek aan de lijn).

“Dichtbij huis naar school? Voel je thuis!”

Neem contact met ons op