csg Bogerman Koudum

Een kleine locatie, maar groot(s) in daden. Dat is csg Bogerman Koudum. Een fijne en gezellige locatie met duidelijkheid, warmte en een persoonlijke benadering. Waar leerlingen, docenten en conciërge samen werken om ervoor te zorgen dat jouw schooltijd zo leuk, leerzaam en gezellig mogelijk is. 

Kennismaken

Wil je weten of csg Bogerman Koudum bij jou past? Kom dan kennismaken tijdens het Open huis: Bogerman Festival.

Aanbod

Je kunt op csg Bogerman Koudum terecht voor VMBO Basis, Kader, Theoretisch, Havo en VWO. Kies je voor de basis- of kaderberoepsgerichte leerweg, dan ga je na de tweede klas naar csg Bogerman Sneek of Balk. Ben je een havo of vwo leerling? Dan kun je bij ons blijven tot en met klas drie. Tijdens de onderbouwperiode die je op Bogerman Koudum volgt, word je begeleid in het maken van keuzes gericht op je toekomst.

Wat nog meer?
Op deze school sta jij centraal. Hier combineren we de reguliere vakken met talentontwikkeling. Hou je bijvoorbeeld van techniek, muziek of ben je juist heel sportief? Dan kun je bij csg Bogerman Koudum hiermee aan de slag. Naast deze talentontwikkeling bieden we ook extra ondersteuning, mocht je wat meer moeite hebben met een bepaald vak. Of ben je juist heel goed in een vak en wil je daar veel meer van weten? Dan kan dat ook!
Daarnaast hebben we ook een hele fijne plek die we de StudiO noemen, daar kun je één op één ondersteuning krijgen met het plannen en de aanpak van je schoolwerk door ervaren onderwijsassistenten.  Ook kun je op csg Bogerman Koudum al zoveel mogelijk je huiswerk maken, zodat als je thuis bent, je tijd hebt voor andere dingen. Want dat vinden wij ook belangrijk! 

Contact

Dhr D. van Tuinen is de afdelingsleider van locatie Koudum. Neem gerust contact op met de locatie csg Bogerman Koudum als je vragen hebt of meer wilt weten. Je kunt bellen naar 0514 532 110 (je krijgt eerst de centrale administratie in Sneek aan de lijn).

“Dichtbij huis naar school? Voel je thuis!”

Neem contact met ons op