csg Bogerman Koudum

Ben je opzoek naar een school waar je echt gezien wordt? Houd je van kleinschaligheid en van gezelligheid? Dan is csg Bogerman in Koudum een locatie waar jij je snel thuis voelt. Op de grote trap in het hart van de school begint jouw schooldag goed. Bij csg Bogerman Koudum kent iedereen elkaar en maken we er samen een super schooltijd van!

Kennismaken

Wil je weten of csg Bogerman Koudum bij jou past? Kom dan eens kennismaken tijdens PROEFwerk of het Open huis.

Aanbod

Bij csg Bogerman Koudum kun je terecht voor alle opleidingsniveaus: vmbo basisberoepsgericht, vmbo kaderberoepsgericht, vmbo theoretisch, havo en vwo. Kies je voor de basis- of kaderberoepsgerichte leerweg, dan ga je na de tweede klas naar csg Bogerman Sneek. Kies je voor vmbo theoretisch dan kun je in Koudum je diploma halen. Havo- en vwo-leerlingen gaan na klas drie naar csg Bogerman Sneek. Natuurlijk zorgt de school ervoor dat de aansluiting optimaal is en jouw overstap goed verloopt.

Wat nog meer?
Naast de lessen worden er in Koudum ook leuke activiteiten georganiseerd. Zo worden er elk jaar sporttoernooien gehouden met de locatie Balk. Twee keer per jaar wordt er een schoolfeest georganiseerd. In de eerste klas is er een introductiekamp. Ook beleef je in de regio veel op het gebied van sport, kunst en cultuur. Kortom: bij csg Bogerman in Koudum hoef jij je niet te vervelen!

Gebouw
Bogerman Koudum is gevestigd in multifunctioneel gebouw ‘De Swel’. Dat wil zeggen dat behalve de school er ook een bibliotheek, een jeugdhonk, een popbunker en de lokale omroep StudioSúdwest in het gebouw zit. Dat biedt mogelijkheden voor het onderwijs!

Contact

Dhr D. van Tuinen is de afdelingsleider van locatie Koudum. Neem gerust contact op met de locatie csg Bogerman Koudum als je vragen hebt of meer wilt weten. Je kunt bellen naar 0514 532 110.

“Dichtbij huis naar school? Voel je thuis!”

Neem contact met ons op