csg Bogerman Sneek

Ken je dat gevoel, dat je iets helemaal vanuit je tenen doet? Uiterste inspanning, volop geluk als het lukt? Maak kennis met echte passie bij csg Bogerman Sneek. Bij de sportklas, bij een van de orkesten, tijdens een les van het gymnasium of achter de kachel in de professionele horeca keuken van het vmbo. Csg Bogerman Sneek biedt je ongekende mogelijkheden. Kom gauw kennismaken en doe mee!

Kennismaken

Wil je weten of csg Bogerman Sneek bij jou past? Kom dan eens kennismaken tijdens de Doedagen of het Open huis. Check hier de data.

Aanbod

Bij csg Bogerman in Sneek kun je terecht voor alle onderwijsniveaus: vmbo, havo en vwo. Deze locatie biedt volop mogelijkheden voor eigentijds onderwijs. Bijvoorbeeld in het vakcollege, waar het accent ligt op leren in de praktijk. Of de m@vo, modern vmbo GT onderwijs met accenten op ICT. Ga je voor de havo? Dan kun je ook kiezen voor het Technasium. Binnen het vwo kun je kiezen voor het uitstekende onderwijs van het Technasium of het Gymnasium.

Gebouwen
De leerlingen van csg Bogerman in Sneek zijn verdeeld over twee gebouwen. De gebouwen staan aan dezelfde straat, de Hemdijk, en staan dus letterlijk en figuurlijk dicht bij elkaar. De hoofdlocatie is gevestigd op Hemdijk 2, hier volgen alle leerlingen van het vakcollege en de havo- en vwo-leerlingen vanaf klas 2 hun lessen. Leerlingen uit de eerste klas havo en vwo en m@vo-leerlingen krijgen les op Hemdijk 47.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over klas 1 op csg Bogerman Sneek? Neem dan contact op. Je kunt bellen naar 0515 482 482.

“Maak kennis met echte passie”

Neem contact met ons op