Sport

Als je sport voel je je fit, krijg je energie en heb je een beter concentratievermogen. Super belangrijk dus! In de sportklas van csg Bogerman haal jij je hart op. Elke week ontdek je nieuwe sporten en word je uitgedaagd om net dat beetje meer te geven. Als een echt team leren jullie op elkaar te vertrouwen, goed te kijken naar elkaars talent en kwaliteit en samen te gaan voor overwinning!

Csg Bogerman biedt naast gymnastieklessen (LO) en de sportklas een breed programma aan sport. Een aantal voorbeelden van evenementen die georganiseerd worden: de zeilregatta, schaatsen, survivalrun, triatlon, zaalvoetbal- en volleybaltoernooi.

Sportklas

Een keer per week toe aan extra sportieve uitdaging? Dan is de sportklas echt iets voor jou. De klas ontdekt iedere week nieuwe sporten en leerlingen worden uitgedaagd op hoog sportief niveau!

Sport als examenvak

Bij csg Bogerman kun je ook examen doen op het gebied van sport. Bij havo of vwo heet het vak Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM), bij de M@vo (vmbo GT) heet het vak LO2. Het vak biedt je alle mogelijkheden om van je talent je toekomst te maken! Je bent actief bezig en organiseert samen allerlei sportieve activiteiten. Je vergroot hierbij je vaardigheden in verschillende sporten, leert over de rol van een scheidsrechter of coach en ontdekt hoe je een trainingsprogramma opzet om jezelf superfit te krijgen.

Kennismaken met de sporters van csg Bogerman?

Online Open huis

“Met talent win je een wedstrijd, met teamwork word je kampioen!”

Neem contact met ons op