Muziek

Samen leren spelen, goed naar elkaar luisteren, samen toewerken naar een belangrijke optreden. Dat is waar het bij csg Bogerman-muziek om draait. Muziek is een taal die iedereen spreekt, het raakt je. Muzikanten die de sterren van de hemel spelen laten daarmee ook iets van zichzelf zien. Spannend, maar oh zo mooi als het lukt om daarmee het publiek om ver te blazen!

Bogerman BigBand

De Bogerman BigBand is een swingende groep muzikale leerlingen die onder leiding van Sjoerd Hiemstra bigbandmuziek speelt. Naast de vele lokale concerten gaat de BigBand ook af en toe op tournee in het buitenland. Zo is de groep al eens naar Denemarken, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Noorwegen en Luxemburg geweest. Sjoerd Hiemstra is docent muziek aan de scholengemeenschap en muzikaal leider van de bigband. Bob Pruiksma is docent wiskunde en bassist in de bigband.

Bekijk ook eens de Facebookpagina van de Bigband

Bogerman Kamerorkest

Het Bogerman Kamerorkest is een klassiek orkest, maar uitstapjes naar de jazz- en de popmuziek worden niet geschuwd. Daarom wordt de klassieke kamerorkestbezetting ondersteund door een swingende ritmesectie.

Bogies

De Bogies zijn de spetterende muzikanten van het onderbouworkest van locatie Hemdijk 47 in Sneek. Ook deze groep muzikale talenten timmert flink aan de weg. Elk jaar vertrekken ze naar Leer in Duitsland voor een muzikale uitwisseling en diverse optredens.

Bogerman Popkoor

Ben je dol op zingen? Sluit je dan snel aan bij het Bogerman Popkoor! Een aantal vaste optredens op de agenda van het Popkoor zijn het jaarlijkse schoolconcert, schoolmusicals en de csg Bogerman muziekavond.

Dirigent Sjoerd Hiemstra

“Achter elke solist staat een sterk orkest”

Neem contact met ons op