Uw kind aanmelden

Wat fijn dat jullie voor csg Bogerman kiezen, daar zijn wij heel blij mee!

Op deze pagina kunt u uw kind aanmelden. Kies de knop ‘aanmelden’ en registreer u éénmalig. Klik daarvoor eerst op de knop ‘Inloggen of registreren en daarna onderaan de aanmeldpagina op het blauwe woord ‘Registreer hier’. Daarna vult u het formulier voor uw kind in. Via dit formulier meldt u uw kind snel en gemakkelijk aan bij onze school.

In een aantal stappen naar het voortgezet onderwijs:

  1. De uiterste datum voor aanmelding is 17 maart 2023.
  2. Het advies van de basisschool is bindend.
  3. De basisschool stuurt het overdrachtsdossier naar csg Bogerman.

Wat gebeurt er na de aanmelding?
U ontvangt na het verzenden van de aanmelding per mail een bevestiging van de aanmelding en een bijlage met de door u ingevulde gegevens.

Aanmelding vanaf klas 2 of hoger
Wil u uw kind(eren) aanmelden vanaf klas 2 of hoger dan kunt u ook gebruik maken van bovenstaande link. Na de aanmelding wordt bij de toeleverende school informatie opgevraagd welke wordt besproken tijdens het intake gesprek.

Hulp nodig?
Als u bent ingelogd op de aanmeldpagina vindt u een link naar ‘Veel gestelde vragen’. Mocht het antwoord op uw vraag daar niet bij staan, neem dan contact met ons op via (0515) 482 482. Wilt u graag samen met de leerkracht van groep 8 het aanmeldformulier invullen dan kan dat tijdens het (plaatsings)gesprek. Overleg dit van te voren met de leerkracht. Voor het aanmelden heeft u altijd toegang tot uw mail en het BSN (Burgerservicenummer) van uw kind nodig.

Je maakt ‘t samen

“Kom sfeerproeven tijdens onze doedagen!”

Neem contact met ons op