AGENDA

Wat doe je? Welke keuze ga je maken? We laten je graag zien wat wij doen bij csg Bogerman! Je kunt dit ervaren tijdens verschillende activiteiten. Neem ook alvast een kijkje op deze website voor meer informatie en video’s speciaal voor jou.

DOEDAGEN – VOOR JOU

Ieder jaar zijn er verschillende doe-dagen waarop jij als groep 8 leerling welkom bent om mee te doen op csg Bogerman. Op een interactieve manier ervaar je hoe het is om bij ons naar school te gaan.

csg Bogerman Sneek: ma 17, di 18, wo 19 januari 2022

csg Bogerman Balk: woensdag 19 januari 2022

csg Bogerman Koudum: donderdag 20 januari 2022

ONLINE OPEN HUIS – SPECIAL VOOR JOU

Wij gaan online! Tijdens het Online Open Huis maak je kennis met alles wat we jou te bieden hebben, waaronder het extra aanbod en de vakken. Ook kun je vragen stellen over alles wat wij doen bij csg Bogerman. Om het extra feestelijk te maken dopen wij ons Open Huis om tot het BOGERMAN FESTIVAL! Meld je alvast aan en ontvang een Bogerman Festivalpakket!

Bogerman Festival: donderdag 3 februari 2022 tussen 16:00 en 20:30

PERSOONLIJK GESPREK AANVRAGEN – VOOR JOU EN JE OUDERS

Hebben jullie na de voorlichtingsavonden en deze website nog niet antwoord op al jullie vragen? Plan dan een online gesprek in met één van onze medewerkers.

Persoonlijk gesprek

DOEDAG IN DE SPOTLIGHT – VOOR JOU

Weet je nu al dat je praktisch ingesteld bent en graag naar het vmbo wilt? Of ben je van nature nieuwsgierig en lijkt het Technasium of het Gymnasium jou wel wat? Of blijf je het liefst in je eigen regio en kom je onze locatie in Balk of Koudum ontdekken? Speciaal voor jou hebben we een extra doedag in november waarbij we een aantal zaken in de spotlight zetten.

In de spotlight:
vmbo, Technasium, Gymnasium,
Balk en Koudum

dinsdag 23 november 2021
van 14:30 tot 16:30 uur

VOORLICHTINGSAVONDEN – VOOR JE OUDERS

De scholen voor voortgezet onderwijs organiseerden gezamenlijk voorlichtingsavonden voor alle ouders in de regio. In januari en februari 2022 zijn de doedagen en het Open huis.

Maandag 8 november 2021 – locatie: Marne college
Dinsdag 9 november 2021 – locatie: csg Bogerman Balk
Woensdag 10 november 2021 – locatie: Aeres (voorheen Nordwin)
Maandag 22 november 2021 – online via livestream

Dinsdag 23 november 2021 – online via livestream

Neem contact met ons op