AGENDA

Wat doe je? Welke keuze ga je maken? In deze tijd is het misschien wel nog lastiger. Daarom laten we je graag laten zien wat wij doen bij csg Bogerman! Je kunt dit ervaren tijdens verschillende activiteiten. Neem ook alvast een kijkje op deze website voor meer informatie en video’s speciaal voor jou.

VOORLICHTINGSAVONDEN – VOOR JOU EN JE OUDERS

Welk opleidingsaanbod is er in de regio? Waarin onderscheidt csg Bogerman zich van andere scholen? Ontdek het tijdens de voorlichtingsavond speciaal voor ouders met kinderen in groep acht. De scholen voor voortgezet onderwijs in deze regio organiseren gezamenlijk drie online voorlichtingsavonden. Ouders kiezen zelf welk moment hen het best uitkomt. Jullie zijn van harte welkom!

csg Bogerman Sneek, Balk en Koudum
in samenwerking met De Diken, Marne college, Nordwin College en RSG Magister Alvinus.

Maandag 7 december 2020
Dinsdag 8 december 2020
Woensdag 9 december 2020

DOEDAGEN – VOOR JOU

Ieder jaar zijn er verschillende doe-dagen waarop jij als groep 8 leerling welkom bent om mee te doen op csg Bogerman. Op een interactieve manier ervaar je hoe het is om bij ons naar school te gaan.

csg Bogerman Sneek

Maandag 8 februari 2021
Dinsdag 9 februari 2021
Woensdag 10 februari 2021

csg Bogerman Balk

Woensdag 27 januari 2021

csg Bogerman Koudum

Donderdag 14 januari 2021

OPEN HUIS – VOOR JOU

Tijdens het Open Huis maak je kennis met alles wat jou te bieden hebben, waaronder het extra aanbod en alle vakken. Ook kun je aan leerlingen en docenten vragen stellen over wat zij doen bij csg Bogerman. Binnenkort volgt meer informatie over de tijden en wijze van aanmelden.

csg Bogerman Sneek

Donderdag 11 februari 2021

csg Bogerman Balk

Vrijdag 29 januari 2021

csg Bogerman Koudum

Donderdag 4 februari 2021

PERSOONLIJK GESPREK AANVRAGEN – VOOR JOU EN JE OUDERS

Hebben jullie na het bezoeken van de online voorlichtingsavonden en deze webpagina nog niet antwoord op al jullie vragen? Plan dan een persoonlijk gesprek in met één van onze medewerkers.

Persoonlijk gesprek

Neem contact met ons op