Bogerman Doet!

28 november 2023 van 14:30 uur tot 16:30 uur was Bogerman Doet!

Tijdens deze speciale doedag op 28 november 2023 laten we jou het unieke aanbod van csg Bogerman ervaren! Wil je kennismaken met onze school en sfeer proeven? Je weet waarschijnlijk nog niet welk niveau je hebt. Dat maakt niet uit. Je mag kiezen wat je leuk lijkt. Jij kiest en wij zorgen voor de rest. Kies voor Technasium, Gymnasium, Balk, Koudum, HBR of VR & Drones. Er is altijd wel een csg Bogermanlocatie waar jij je thuis voelt. Wil je meer weten? Onderaan deze pagina kun je meer lezen over wat csg Bogerman allemaal doet!

Tijdens deze speciale doedagen ontdek je meer over csg Bogerman

Terug naar homepage

Wat ga je doen:

Dit zijn de keuzes:

Horeca, Bakkerij & Recreatie 
Bak jij de mooiste cupcakes of taarten? Of lijkt het jou leuk om te koken voor jezelf of andere mensen? Test dan jouw skills in onze professionele keuken en bakkerij in ons school-restaurant Lekker-nij.  

Muziek
Elke dag wordt mooier met jouw favoriet muziek. Luister je graag naar muziek, maak je graag muziek of bespeel je een instrument? Binnen csg Bogerman zijn er veel mogelijkheden om muziek te maken. Dit kan in de Bigband , de Bogies of het koor. Kortom, zeg je Bogerman, dan zeg je muziek.

Virtual Reality & Drones 
Stap in een compleet andere wereld en ervaar hoe het is om daarin rond te lopen. Met Virtual Reality kun je terug naar het verleden maar ook een stap naar de toekomst maken. Een drone programmeren en zelf besturen, wie wil dat nou niet? 

Balk
Maak kennis met de talentstromen op csg Bogerman in Balk! Ben je niet bang voor een uitdaging en zou jij wel eens in een vechtsport getraind willen worden? Of hou je veel van muziek en zou je zelf wel gitaar willen leren spelen? Misschien programmeer je liever. Er is altijd wel iets wat bij je past. Dus ontdek wat jouw talenten zijn tijdens deze speciale doedag.

Technasium
Bedenk jij graag nieuwe oplossingen voor een probleem? Ben je creatief en/of heb je interesse in nieuwe technische ontwikkelingen? Dan is het Technasium iets voor jou! Tijdens de lessen werken onze leerlingen in groepjes aan opdrachten van echte opdrachtgevers. Daarbij is ruimte om je te verdiepen in de nieuwste techniek, maar echte brainstormers en creatieve denkers zijn ook helemaal op hun plek bij het Technasium. Op deze speciale Doedag ga je aan de slag met een aantal kleine opdrachten. We dagen je uit om op een vernieuwende manier tot een mooie oplossing of eindproduct te komen. 

Gymnasium
Heb jij een brede interesse, een nieuwsgierige houding en interesse in vreemde talen en culturen? Wil je meer weten over de Griekse en Romeinse oudheid? Misschien wil je liever Latijn en Grieks leren? Dat komt goed uit. We gaan leren om de eerste woorden Grieks te schrijven. Durf jij het aan?

Koudum
Maak kennis met de talentstromen op csg Bogerman in Koudum! Tijdens deze speciale doedag kun jij opzoek gaan naar jouw talent. Houd je van het maken van een mooie video. Ben je gek op koken en heb je altijd al eens kookles willen hebben? Of misschien bouw je liever. Laat je verrassen In Koudum.

Je maakt ‘t samen

Je maakt’ t samen!

Neem contact met ons op