Havo

De afkorting havo staat voor hoger algemeen voortgezet onderwijs. Als je kiest voor de havo kies je voor een stevige basis voor jouw toekomst. Je krijgt er de ruimte om te groeien! Samen met je mentor, docenten en je klasgenoten denk je na over wat jouw passie is. Waar loop jij warm voor? Neem de ruimte om na te denken over wie jij bent en waarvoor je jouw talent wilt laten groeien.

Wat maakt havo op csg Bogerman uniek?

Profielen in de havo

Binnen de havo zijn er vier profielen. Vanaf klas drie maak je een keuze voor een van de vier profielen. Dit betekent dat je vakken gaat volgen die jou goed voorbereiden op je vervolgopleiding in het hbo. De profielen van de havo zijn: Cultuur en maatschappij, Economie en maatschappij, Natuur en gezondheid en Natuur en techniek.

Bovenbouw

Wil je meer informatie over de havo in de bovenbouw? Neem dan contact op met de afdelingsleider Marisca Beekman via beem@csgbogerman.nl. Wil je in de bovenbouw instromen? Neem dan contact op met de decaan Ingrid Bouwhuis – Faber via ibouwhuis@csgbogerman.nl.

Technasium

In de moderne technasiumwerkplaats krijgen leerlingen onderwijs van de beste kwaliteit bij het vak Onderzoek&Ontwerpen (O&O). Ze werken aan opdrachten vanuit het bedrijfsleven, een instelling of de overheid.

Voor meer informatie over het Technasium, klik hier.

Misschien wil je ook meer weten over:

Technasium

“Ontdek wie je bent en wat je kunt”

Neem contact met ons op