HEY GROEP 8-ER!

WAT DOE JE?

Welke keuze ga je maken? In deze tijd is het nóg lastiger. Daarom laten we je graag zien wat wij bij csg Bogerman doen! Je kunt dit ervaren tijdens verschillende activiteiten: bekijk de agenda voor alle data. Neem ook alvast een kijkje op deze website voor meer informatie en video’s speciaal voor jou.

Wat doe je?

Waarin ben jij geïnteresseerd? Wat vind je belangrijk? Welke keuze ga je straks maken?

Wij laten zien wat we bij csg Bogerman doen. Check het hier!

Onze locaties

Sneek (Hemdijk 2)

Sneek (Hemdijk 47)

Balk

Koudum

Activiteiten

Coronamaatregelen

Vanwege de coronamaatregelen zullen de wervingsactiviteiten dit jaar iets anders gaan dan we gewend zijn. Zo zullen sommige wervingsactiviteiten dit jaar (waarschijnlijk) online plaatsvinden. Misschien wijzigt dit nog, omdat er straks meer of minder mag. Laat hier uw gegevens achter, dan houden we u op de hoogte!

Voorlichtingsavonden

In december vonden de voorlichtingsavonden speciaal voor ouders met kinderen in groep acht plaats. Heeft u deze gemist of wilt u deze nog eens terugkijken? Dat kan via onderstaande link!

Doedagen

Ieder jaar zijn er verschillende doe-dagen waarop jij als groep 8 leerling welkom bent om mee te doen op csg Bogerman. Op een interactieve manier ervaar je hoe het is om bij ons naar school te gaan.

Open Huis

Tijdens het Open Huis maak je kennis met alles wat jou te bieden hebben, waaronder het extra aanbod en alle vakken. Stel ook je vragen aan leerlingen en docenten.

Persoonlijk gesprek

Hebben jullie, na het bezoeken van de online voorlichtingsavonden en deze webpagina, nog een vraag aan ons? Vraag dan een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers aan.

Blijf op de hoogte:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ik kies

Je krijgt de ruimte om na te denken over wie jij bent en keuzes te maken die hierbij passen.

Ik kan het

Vanuit leerdoelen bereiden we je zo goed mogelijk voor op jouw toekomst

We doen het samen

Als je samenwerkt dan bereik je meer. Je leert van elkaar en met elkaar.

Neem contact met ons op